Гранитогрес LAMBDA BLANCO 60x60
Продуктов код: 0323400221
Наличност: На склад
43.90 лв. / кв.м.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител VIVES
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 60х60
Произход Испания
Производител VIVES
Матиран гранитогрес от серия LAMBDA на испанската фабрика VIVES. Плочките от серията са подходящи както за вътрешен, така и за външен монтаж.

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес PORTOFINO CEMENTO 60х60
51.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес PORTOFINO HUMO 60х60
51.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LAMBDA CEMENTO 60x60
43.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LAMBDA GRIS 60x60
43.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.