Стенни плочки FRAME EARTH
Продуктов код: 039600408
Наличност: На склад
69.00 лв.    29.40 лв. / кв.м.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител FAP
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Полирано
Размери 30,5х56
Произход Италия
Производител FAP
Полирани стенни плочки за баня от серия FRAME на италианската фабрика FAP. Серия FRAME предлага класическия стил на италианските производители на плочки за баня, като за вас сме подбрали два основни цвята - SAND и EARTH.
* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
* Промоционалните цени важат само при продажба на основни плочки със стенни декори!

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Стенни плочки FRAME SAND
65.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни декори FRAME KNOT EARTH
70.50 лв.    31.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.