Стенни декори DUNE CRESTONE BEIGE
Продуктов код: 0349800012
Наличност: На склад
27.50 лв. / кв.м.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител KERATILE
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки, Декори
Покритие Матирано
Размери 25х75
Произход Испания
Производител KERATILE
Матирани плочки за баня от серия CRESTONE на испанската фабрика KERATILE. Серията предлага стандартната стенна плочка, стенен декор имитиращ вълна и подова плочка в размер 45-45см. CRESTONE е една изчистена ненатрапчива баня в бежово, за любителите на семплите решения.

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Подови плочки CRESTONE BEIGE
23.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки CRESTONE BEIGE
27.10 лв. / кв.м.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.