Гранитогрес AIX BLANC 75х75
Продуктов код: 030400589
Наличност: На склад
73.70 лв. / кв.м.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител ATLAS CONCORDE
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 75х75
Произход Италия
Производител ATLAS CONCORDE
Матиран гранитогрес от серия AIX на италианската фабрика ATLAS CONCORDE. Гранитогресът от серия АIX имитира камък и е подходящ за комбиниране със стенните плочки за баня от същата серия, както и с други светли серии плочки. 

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Стенни плочки AIX 3D ROW BLANC 40х80
73.70 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки AIX BLANC 40х80
70.60 лв. / кв.м.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.