Стъпало STONE GREY TERMINALE “ELLE”
Продуктов код: 0321700093
Наличност: На склад
19.60 лв. / бр.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител SUPERGRES
Мерна единица бр.
Видове плочки Стъпало
Покритие Матирано
Размери 30х16,5
Произход Италия
Производител SUPERGRES
Матирано стъпало STONE GREY TERMINALE “ELLE” на италианската фабрика SUPERGRES. Имитира естествен камък, предлага комфорта на нехлъзгащите се покрития, издръжлив е на внезапни промени на температурата и не абсорбира вода. Изключително подходяща за външни помещения - тераси, веранди, алеи и др.

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Стъпало STONE GREY SCALINO
46.00 лв. / бр.
Виж повече
Стъпало STONE SILVER TERMINALE “ELLE”
19.60 лв. / бр.
Виж повече
Стъпало STONE IVORY TERMINALE “ELLE”
19.60 лв. / бр.
Виж повече
Стъпало STONE IVORY SCALINO
46.00 лв. / бр.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.