Гранитогрес PROSPECT IVORY RECT
Продуктов код: 033800115
Наличност: На склад
55.00 лв.    49.50 лв. / кв.м.
Телефон: 0800 20 600

Информация за продукта

Производител BALDOCER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 60х120
Произход Испания
Производител BALDOCER
Матиран гранитогрес PROSPECT IVORY RECT на испанската фабрика BALDOCER. Плочките са в големия размер 60 на 120см и са подходящи както за под, така и за стени.

*Плочките от серията се предлагат с отстъпка от 10%, която важи само при онлайн покупка!

Условия за доставка

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

Направи запитване

Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес PROSPECT NATURAL RECT
55.00 лв.    49.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Този сайт използва бисквитки.