Комплексно обзавеждане

Ние от DESIGN CORNER eжедневно се стараем да покрием по подобаващ начин нуждите на нашите клиенти. Нашата мисия е да помогнем на клиентите да вземат оптималните решения за тяхното обзавеждане, използвайки функционални и качествени мебели. С помощта на нашите партньори имаме възможност да Ви предложим най - добрите за Вашите нужди продукти на пазара, съобразявайки ги с бюджет, вкус и лайфстайл. Нашият индивидуален подход ни позволява да създаваме услуги, които прецизно отговарят на потребностите на клиентите ни.
 

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.

DESIGN CORNER разполага с екип от висококвалифицирани проектанти, които изготвят индивидуални проекти за обзавеждане, съобразени с желанията и изискванията на нашите клиенти, съвременния начин на живот, както и модните тенденции в интериорния дизайн. Ние предлагаме комплексно и цялостно обзавеждане от първоначална концепция както за физически лица, така и за бизнес клиенти. Услугата включва проектиране и комплексно интериорно обзавеждане на частни жилища, хотели, търговски площи, заведения, ресторанти, офис помещения, аптеки, магазини, обществени сгради, както и поръчки на едро. Предлагаме пълен пакет услуги – замерване на помещения, изготвяне на индивидуални проекти, 3D визуализации, уникални и нестандартни решения за цялостно проектиране на интериор и екстериор, подови настилки, мазилки и облицовки, осветление и светлинни ефекти, помощ при избора на подходяща корпусна и мека мебел, аксесоари, доставка и монтаж на корпусна мебел. 
 

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ИДЕИ И ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ.

DESIGN CORNER предлага на своите клиенти оригинални идеи на интериорни дизайери, които са лидери в бранша, високо качество на използваните мебели и професионален монтаж. Богатото разнообразие от материали и цветови гами на нашия асортимент, позволява избор както от класически и ретро стил, така и модни решения. Ние можем да помогнем за оптималното проектиране на мебелите според Вашите нужди, прехвърляйки Вашите идеи от чертожния лист директно във Вашия дом, превръщайки го в сбъдната мечта. Доверете ни се!
 

Този сайт използва бисквитки.