За нас

>DESIGN CORNER - ИСТОРИЯ, ЦЕЛИ И МИСИЯ НА БРАНДА

DESIGN CORNER e не просто шоурум, а място създадено да провокира. Многообразие от интериорни решения, създаващи красота и уют, вдъхновяваща комбинация от дизайн, цветове и материали, съчетани с перфектна изработка и конкурентни цени. Хармония от красота, изящество и функционалност – това са мебелите на DESIGN CORNER. В своите мебелни салони и електронен магазин брандът представя огромно разнообразие от дизайнерски мебели. >КРАСИВА ИСТОРИЯ, КОЯТО ПИШЕМ ЗАЕДНО

Основан през 2013 година DESIGN CORNER бързо се превръща в еталон за висококачествено обзавеждане и цялостни интериорни решения за дом, офис и градина, които могат да задоволят и най-взискателния вкус. Нашата мисия е да Ви провокираме да откриете Вашия стил, да се вдъхновите от актуалните тенденции, да се заредите с настроение и да вземете със себе си част от емоцията, която ние сме вложили, създавайки DESIGN CORNER. Концепцията на DESIGN CORNER е да представи стилово съчетани зони, създадени като сцена, на която емоцията, фантазията, уютът на дома от вашите представи, излизат на показ.
  >РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СТИЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ.

За любителите на интериорния дизайн, брандът разгръща богата палитра от идеи и разнообразие на мебели, които с яркото си присъствие ще допринасат за уникалната атмосфера във Вашия дом. На обща площ от над 7000 кв.м. шоурумовете в страната предлагат уникални зони предлагащи класически, винтидж и съвременни образци на мека и корпусна мебел. Уютни, удобни, предразполагащи към пълноценен отдих спални. Съвременни, безопасни и изработени от екологично чисти материали, ярки и привлекателни мебели за детска стая. Холови гарнитури, способни да задоволят и най-изискания вкус. Широк асортимент от подови настилки, осветителни тела, интериорен текстил, бани, аксесоари, завеси, килими, тапети и декор с безкрайните им възможности за комбинация.
  >ИНТЕРИОР, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА.

Това далеч не е пълният списък на всичко, което можете да намерите в шоурумите на DESIGN CORNER. При нас можете да откриете мебели, дело на едни от най-престижните марки в сферата на интериорния дизайн и да се запознаете с най-новите решения в обзавеждането, както и актуалните модни тенденции в бранша. При нас може да видите най-изящните образци на водещи производители от Португалия, Китай, Италия, Испания, които са направени по подобие на маркови мебели и аксесоари, и които отстъпват от оригиналите единствено и само по цена.
  >ПРОФИСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА.

В нашите мебелни салони и електронен магазин ние ще Ви изненадаме не само с конкурентни цени, но и с гъвкавата система на допълнителни отстъпки и промоции. Квалифициран екип от професионалисти ще Ви предложи най-подходящите решения за да реализираме заедно мечтите Ви. Опитните ни консултанти са винаги на разположение с изчерпателна информация, полезни съвети и интериорни решения, за да изберете най-подходящите цвят, стил и материя, съчетаващи функционалност и естетика.Този сайт използва бисквитки.